Αυστραλία: Άντρας πήγε να κάψει φαστφουντάδικο και τελικά έβαλε φωτιά στο παντελόνι του - Δείτε βίντεο

Αυστραλία: Άντρας πήγε να κάψει φαστφουντάδικο και τελικά έβαλε φωτιά στο παντελόνι του - Δείτε βίντεο

Σε φιάσκο εξελίχθηκε η απόπειρα δύο ατόμων να βάλουν φωτιά σε ένα κατάστημα φαστ φουντ στη Μελβούρνη. Η αστυνομία στην Αυστραλία, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο που καταγράφει την απίστευτη γκάφα τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Βικτώρια, η πυροσβεστική δέχτηκε κλήση για φωτιά σε κατάστημα στις 02:40 τα ξημερώματα των Χριστουγέννων. Νωρίτερα, δύο άτομα είχαν φτάσει με αυτοκίνητο και είχαν ρίξει εύφλεκτο υγρό στην πρόσοψη του καταστήματος, επιχειρώντας να το κάψουν.

Ωστόσο, ο ένας εμπρηστής είδε το παντελόνι του να τυλίγεται στις φλόγες, με αποτέλεσμα, πανικόβλητος, να γδυθεί και να τραπεί σε φυγή.

Στο υλικό από την κάμερα ασφαλείας φαίνεται ένας από τους εμπρηστές να πλησιάζει την είσοδο του καταστήματος. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, κάνει πίσω καθώς το παντελόνι του έχει πάρει φωτιά. Στη συνέχεια αρχίζουν να τρέχουν γύρω από τον χώρο, μέχρι που σταματούν και προσπαθούν να σβήσουν τα ρούχα που καίγονται. Τελικά, βγάζει το παντελόνι του και απομακρύνεται γυμνός από τη μέση και κάτω.

To βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία

 

Στην ανακοίνωσή της η αστυνομία ανέφερε για το περιστατικό: «Το υγρό έπιασε φωτιά, όπως και τα ρούχα του ενός από τους δύο υπόπτους που έβγαλε το φλεγόμενο παντελόνι του κι έτρεξε μαζί με τον άλλο που περιμάζεψε το δοχείο με το υγρό προς το αυτοκίνητό τους».

Όπως εξήγησε, έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο ελπίζοντας να αντλήσει πληροφορίες από το κοινό για την ταυτότητα των δύο εμπρηστών.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE