Τροχαίο με το «καλημέρα»: Όχημα προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Στο Νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Τροχαίο με το «καλημέρα»: Όχημα προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Στο Νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές  μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή των Μαντριών στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο συνέβη γύρω στις 08:15 το πρωί, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οδηγός διπλοκάμπινου στο οποίο επέβαινε άλλο ένα πρόσωπο, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα.

Λόγω της σύγκρουσης τα δύο πρόσωπα εγκλωβίστηκαν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συμβολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για απεγκλωβισμό τους.

Οι δύο τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE