Σοβαρό τροχαίο: Δίνει μάχη για την ζωή 58χρονος μοτοσικλετιστής - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΓΝ Λεμεσού

Σοβαρό τροχαίο: Δίνει μάχη για την ζωή 58χρονος μοτοσικλετιστής - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΓΝ Λεμεσού

Γύρω στις δύο τα ξημερώματα σήμερα, ενώ 58χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στον παρακαμπτήριο Λεμεσού προς τον κυκλικό κόμβο Μακαρίου Γ’, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, η οποία ανέβηκε σε κτιστή νησίδα και ακολούθως, προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ.

Από τη σύγκρουση, ο 58χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη πολλαπλά κατάγματα και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία διασωλημένος, στην εντατική.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέες συσκέψεις την Τρίτη για τον αφθώδη πυρετό μετά τη συνάντηση στο Προεδρικό

Νέες συσκέψεις την Τρίτη για τον αφθώδη πυρετό μετά τη συνάντηση στο Προεδρικό

Νέα σύσκεψη με την επιδημιολογική ομάδα για αξιολόγηση της κατάστασης γύρω από τον αφθώδη πυρετό θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ ακολούθως θα γίνει συνάντηση με τις αγροτικές οργανώσεις για ενημέρωση και συντονισμό των επόμενων ενεργειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE