Αναζητείται ο δράστης από τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό - Η κατάσταση της υγείας του τραυματία

Αναζητείται ο δράστης από τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό - Η κατάσταση της υγείας του τραυματία

Με τραύμα στο χέρι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ένα πρόσωπο, υπήκοος τρίτης χώρας, ο οποίος φέρεται να δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από ομοεθνή του, έξω από περίπτερο, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις πρώτες αστυνομικές πηγές, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οι δυο αλλοδαποί λογομάχησαν και σε κάποια στιγμή, ένας εξ αυτών φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και να τραυμάτισε το άλλο πρόσωπο.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα στον αριστερό βραχίονα και του έγινε συρραφή. Η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο φερόμενος ως δράστης αναζητείται από την Αστυνομία, ενώ αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE