Αναζητείται ο δράστης από τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό - Η κατάσταση της υγείας του τραυματία

Αναζητείται ο δράστης από τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό - Η κατάσταση της υγείας του τραυματία

Με τραύμα στο χέρι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ένα πρόσωπο, υπήκοος τρίτης χώρας, ο οποίος φέρεται να δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από ομοεθνή του, έξω από περίπτερο, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις πρώτες αστυνομικές πηγές, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οι δυο αλλοδαποί λογομάχησαν και σε κάποια στιγμή, ένας εξ αυτών φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι και να τραυμάτισε το άλλο πρόσωπο.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα στον αριστερό βραχίονα και του έγινε συρραφή. Η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο φερόμενος ως δράστης αναζητείται από την Αστυνομία, ενώ αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.