Αντώνης Ρέμος για Μαρινέλλα: «Δεν μπορούμε να πούμε 100% ότι…»

Αντώνης Ρέμος για Μαρινέλλα: «Δεν μπορούμε να πούμε 100% ότι…»

Ο Αντώνης Ρέμος, σήμερα, Παρασκευή 10/01, μίλησε στις κάμερες της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού του OPEN TV, όπου τον συνάντησαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής μίλησε για την σχέση του με την Δέσποινα Βανδή, αλλά και, αναφέρθηκε εκ νέου στην κατάσταση της υγείας της θρυλικής τραγουδίστριας Μαρινέλλα, η οποία νοσηλεύεται ακόμη στο Νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE