Έφτασε στον Λίβανο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Δείτε βίντεο από την άφιξη του

Έφτασε στον Λίβανο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Δείτε βίντεο από την άφιξη του

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφτασε σήμερα στον Λίβανο.  Θα συναντηθεί με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο κ. Joseph Aoun. Η εξέλιξη αυτή κρίνεται ιδιαιτέρως θετική για τον Λίβανο. Καθώς η χώρα επιχειρεί να επουλώσει τα πλήγματα της πολιτικής αβεβαιότητας, η ανάδειξη του νέου Προέδρου, έπειτα από χρόνια, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την εισδοχή του Λιβάνου σε μια περίοδο σταθερότητας και προόδου.

Στο επίκεντρο των επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Πρόεδρο Aoun θα βρεθούν οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, καθώς και τα εσωτερικά ζητήματα που επηρεάζουν άμεσα τον Λίβανο, με την Κυπριακή Δημοκρατία να επιβεβαιώνει εκ νέου την ετοιμότητά της για παροχή βοήθειας. Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα υπογραμμίσει τον καθοριστικό ρόλο της Κύπρου ως πυλώνα σταθερότητας, ασφάλειας και ειρήνης, τονίζοντας τη βούληση της Κυβέρνησης για στενότερη συνεργασία.

Τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη συνοδεύουν στον Λίβανο ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνος Κόμπος, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων κα Μαριλένα Ραουνά, ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας κ. Τάσος Τζιωνής, ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου κ. Δώρος Βενέζης, καθώς και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Δείτε βίντεο από την άφιξη του:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE