Στις 20 Ιανουαρίου η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Τατάρ για νέα οδοφράγματα

Στις 20 Ιανουαρίου η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Τατάρ για νέα οδοφράγματα

Στις 20 Ιανουαρίου, στη Λευκωσία, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

Αυτό δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας πως αποκλειστικό θέμα συζήτησης είναι η διάνοιξη νέων οδοφραγμάτων.

Ο κ. Λετυμπιώτης σημείωσε ότι η 20η Ιανουαρίου ήταν εκ των ημερομηνιών που πρότεινε η ε/κ πλευρά στον Τουρκοκύπριο ηγέτη για τη συνάντηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνέρχεται σήμερα στις 4 το απόγευμα το Εθνικό Συμβούλιο, το οποίο συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για να ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, υπό το ως και της χθεσινής συνάντησής του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, με τη συμμετοχή και της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE