Στις 20 Ιανουαρίου η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Τατάρ για νέα οδοφράγματα

Στις 20 Ιανουαρίου η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Τατάρ για νέα οδοφράγματα

Στις 20 Ιανουαρίου, στη Λευκωσία, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

Αυτό δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας πως αποκλειστικό θέμα συζήτησης είναι η διάνοιξη νέων οδοφραγμάτων.

Ο κ. Λετυμπιώτης σημείωσε ότι η 20η Ιανουαρίου ήταν εκ των ημερομηνιών που πρότεινε η ε/κ πλευρά στον Τουρκοκύπριο ηγέτη για τη συνάντηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE