Παράταση έως 14/1 στην καταβολή και Δήλωση ΦΠΑ - Ποιος ο λόγος

Παράταση έως 14/1 στην καταβολή και Δήλωση ΦΠΑ - Ποιος ο λόγος

Παράταση μέχρι 14 Ιανουαρίου του 2025 δίδει το Τμήμα Φορολογίας για καταβολή ΦΠΑ και υποβολή Φορολογικής Δήλωσης ΦΠΑ μετά το τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε την Πέμπτη σε διαδικτυακές κυβερνητικές υπηρεσίες.

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ ο Έφορος Φορολογίας Σωτήρης Μαρκίδης είπε ότι «λόγω τεχνικών προβλημάτων, η καταληκτική ημερομηνία 10 Ιανουαρίου του 2025 για καταβολή ΦΠΑ και υποβολή Φορολογικής Δήλωσης ΦΠΑ μεταφέρεται για την Τρίτη 14 Ιανουαρίου».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE