Παράταση έως 14/1 στην καταβολή και Δήλωση ΦΠΑ - Ποιος ο λόγος

Παράταση έως 14/1 στην καταβολή και Δήλωση ΦΠΑ - Ποιος ο λόγος

Παράταση μέχρι 14 Ιανουαρίου του 2025 δίδει το Τμήμα Φορολογίας για καταβολή ΦΠΑ και υποβολή Φορολογικής Δήλωσης ΦΠΑ μετά το τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε την Πέμπτη σε διαδικτυακές κυβερνητικές υπηρεσίες.

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ ο Έφορος Φορολογίας Σωτήρης Μαρκίδης είπε ότι «λόγω τεχνικών προβλημάτων, η καταληκτική ημερομηνία 10 Ιανουαρίου του 2025 για καταβολή ΦΠΑ και υποβολή Φορολογικής Δήλωσης ΦΠΑ μεταφέρεται για την Τρίτη 14 Ιανουαρίου».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE