Παράταση έως 14/1 στην καταβολή και Δήλωση ΦΠΑ - Ποιος ο λόγος

Παράταση έως 14/1 στην καταβολή και Δήλωση ΦΠΑ - Ποιος ο λόγος

Παράταση μέχρι 14 Ιανουαρίου του 2025 δίδει το Τμήμα Φορολογίας για καταβολή ΦΠΑ και υποβολή Φορολογικής Δήλωσης ΦΠΑ μετά το τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε την Πέμπτη σε διαδικτυακές κυβερνητικές υπηρεσίες.

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ ο Έφορος Φορολογίας Σωτήρης Μαρκίδης είπε ότι «λόγω τεχνικών προβλημάτων, η καταληκτική ημερομηνία 10 Ιανουαρίου του 2025 για καταβολή ΦΠΑ και υποβολή Φορολογικής Δήλωσης ΦΠΑ μεταφέρεται για την Τρίτη 14 Ιανουαρίου».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.