Παράταση έως 14/1 στην καταβολή και Δήλωση ΦΠΑ - Ποιος ο λόγος

Παράταση έως 14/1 στην καταβολή και Δήλωση ΦΠΑ - Ποιος ο λόγος

Παράταση μέχρι 14 Ιανουαρίου του 2025 δίδει το Τμήμα Φορολογίας για καταβολή ΦΠΑ και υποβολή Φορολογικής Δήλωσης ΦΠΑ μετά το τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε την Πέμπτη σε διαδικτυακές κυβερνητικές υπηρεσίες.

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ ο Έφορος Φορολογίας Σωτήρης Μαρκίδης είπε ότι «λόγω τεχνικών προβλημάτων, η καταληκτική ημερομηνία 10 Ιανουαρίου του 2025 για καταβολή ΦΠΑ και υποβολή Φορολογικής Δήλωσης ΦΠΑ μεταφέρεται για την Τρίτη 14 Ιανουαρίου».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE