Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 48χρονου Αστυνομικού που «έσβησε» στο καθήκον - Τι κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 48χρονου Αστυνομικού που «έσβησε» στο καθήκον - Τι κατέδειξε

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του Σωτήρη Κωνσταντίνου μέλους της Αστυνομίας που απεβίωσε το βράδυ της Τετάρτης (8/1) εν ώρα υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια.

Τη νεκροτομή διενήργησε ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 48χρονος οδηγούσε υπηρεσιακό όχημα στην Λεωφόρο Μακαρίου στη Λάρνακα με κατεύθυνση από το Λιμάνι προς το Κέντρο της Πόλης, όταν αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία στο στήθος και σταμάτησε το όχημα.

Δίπλα του είχε ως συνοδηγό αστυνομικό, ο οποίος άμεσα προσπάθησε να παρέχει τις πρώτες βοήθειες.

Εν συνεχεία το όχημα ξεκίνησε και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκε σε πάσσαλο.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, με τον 48χρονο να μεταφέρεται στο Νοσοκομείο ενώ γύρω στις 21:50 επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE