Πρίγκιπας Γουίλιαμ για τα 43α γενέθλια της Κέιτ Μίντλετον: Η δύναμη που έδειξες τον τελευταίο χρόνο ήταν απίστευτη

Πρίγκιπας Γουίλιαμ για τα 43α γενέθλια της Κέιτ Μίντλετον: Η δύναμη που έδειξες τον τελευταίο χρόνο ήταν απίστευτη

Η Κέιτ Μίντλετον, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, γιορτάζει σήμερα τα 43α γενέθλιά της και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έκανε μια τρυφέρη ανάρτηση στο Instagram για να τιμήσει την περίσταση.

Η Μίντλετον είχε μια δύσκολη χρονιά, καθώς αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο τον Μάρτιο του περασμένου έτους. Έπειτα από μια γενναία μάχη, επιβεβαίωσε τον Σεπτέμβριο ότι ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες και είναι καθαρή από τον καρκίνο. Μάλιστα, τον Δεκέμβριο επέστρεψε στα πριγκιπικά της καθήκοντα, καθώς είχε παρευρεθεί σε εκδήλωση στο Λονδίνο που αφορούσε στην υποδοχή των υψηλών προσκεκλημένων εκ μέρους του βασιλιά Καρόλου Γ'.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της και έγραψε στην ανάρτηση: «Στην πιο εκπληκτική σύζυγο και μητέρα. Η δύναμη που έδειξες τον τελευταίο χρόνο ήταν απίστευτη. Ο Τζορτζ, η Σάρλοτ, ο Λούις και εγώ είμαστε τόσο περήφανοι για σένα. Χρόνια πολλά, Κάθριν. Σε αγαπάμε. Γ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE