Συγκινούν οι αναρτήσεις φίλων του αδικοχαμένου αστυνομικού στη Λάρνακα - «Δεν το χωράει το μυαλό μου»

Συγκινούν οι αναρτήσεις φίλων του αδικοχαμένου αστυνομικού στη Λάρνακα - «Δεν το χωράει το μυαλό μου»

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του 48χρονου αστυνομικού Σωτήρη Κωνσταντίνου ο οποίος έχασε την ζωή του εν ώρα καθήκοντος.

Συγκεκριμένα ο 48χρονος καθώς οδηγούσε αισθάνθηκε αδιαθεσία και σταμάτησε το όχημα του. Αμέσα ο συνάδελφος συνοδηγός που ήταν μαζί του βγήκε από το υπηρεσιακό όχημα και κατευθύνθηκε προς την πλευρά του οδηγού προκειμένου να του παρέχει βοήθεια.

Ωστόσο προτού τον προσεγγίσει, το όχημα εκκίνησε και αφού προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, κτύπησε σε πάσσαλο οδικού φωτισμού και ακινητοποιήθηκε.

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο παρείχε τις Πρώτες Βοήθειες στον 48χρονου και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, με ανακοπή καρδιάς.

Στο Νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, ο Σωτήρης Κωνσταντίνου κατέληξε γύρω στις 21.50.

Φίλοι συγγενείς , συνάδελφοι και οικογένεια βυθίστηκαν στο πένθος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE