Έκανε επαναστροφή και συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα - Κρίσιμα 21χρονος στην εντατική

Έκανε επαναστροφή και συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα - Κρίσιμα 21χρονος στην εντατική

Γύρω στις 6.40π.μ. χθες, ενώ 35χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Γιάννου Κρανιδιώτη στα Λατσιά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ενώ έκανε επαναστροφή σε κάποιο σημείο του δρόμου, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 21χρονος.


Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο 21χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και είναι πολυτραυματίας.

Ο 21χρονος κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως κρίσιμη.

Ο 35χρονος οδηγός υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο άλκοτεστ με μηδενική ένδειξη και σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ με θετικό αποτέλεσμα.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέλυσε τo όραμα για rebranding σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στο Σαν Φρανσίσκο

ΠτΔ: Ανέλυσε τo όραμα για rebranding σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στο Σαν Φρανσίσκο

Ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης ανέλυσε το όραμα της κυβέρνησης για rebranding και τα πλεονεκτήματα του νησιού ως κράτος μέλος της ΕΕ και χώρα με σχέσεις με γείτονες της στη Μέση Ανατολής κατά τη διάρκεια συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με στελέχη εταιρειών τεχνολογίας, την Τετάρτη, στο Σαν Φρανσίσκο.