Χειροπέδες σε 18χρονους: Σπείρα διαρρήξεων - Αυτά εντόπισε η Αστυνομία στο υπόγειο

Χειροπέδες σε 18χρονους: Σπείρα διαρρήξεων - Αυτά εντόπισε η Αστυνομία στο υπόγειο

Στο πλαίσιο της διερεύνησης υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, κλοπής μοτοσικλέτας, πρόκλησης κακόβουλων ζημιών και παράνομης κατοχής περιουσίας, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο 18χρονων ανδρών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Με τις δύο νέες συλλήψεις, ο συνολικός αριθμός των συλλήψεων για τις πιο πάνω υποθέσεις ανεβαίνει στις τρείς, αφού ήδη τελεί υπό κράτηση 20χρονος κάτοικος Λευκωσίας.

Σήμερα το πρωί οι δύο 18χρονοι οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα πενθήμερης κράτησης.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τις πιο πάνω υποθέσεις, άρχισαν μετά από αξιολόγηση σχετικής πληροφορίας και έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 20χρονου στις 6 Ιανουαρίου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν διάφορα προϊόντα, τα οποία όπως φέρεται να παραδέχθηκε ο 20χρονος, προέρχονται από τρεις διαρρήξεις, που διαπράχθηκαν σε σχολικές καντίνες και πάρκα στην επαρχία Λευκωσίας, την περίοδο μεταξύ 07/11/2024 και 27/12/2024.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκε επίσης, σε υπόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας, όπου διαμένει ο 20χρονος, μία μοτοσικλέτα, η οποία είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαία στις 27/01/2024.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Μετά την ομοβροντία πυραύλων που εξαπέλυσε το Ιράν σε στόχους σε ολόκληρο το Ισραήλ, το Τελ Αβίβ ισχυρίζεται πως έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης και ότι κατέστρεψε το 1/3 των εκτοξευτών πυραύλων του Ιράν. Οι ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ έχουν προκαλέσει τον θάνατο 24 ανθρώπων από την Παρασκευή και τον τραυματισμό πάνω από 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE