Πέρασαν χειροπέδες σε αστυνομικό μετά από καταγγελία 48χρονης - Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει

Πέρασαν χειροπέδες σε αστυνομικό μετά από καταγγελία 48χρονης - Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει

Στις 08.01.2025 το Τ.Α.Ε. Λευκωσίας προχώρησε στη σύλληψη Αστυνομικού, για αδικήματα που αφορούν, Παρέμβαση σε Δικαστική Διαδικασία, Απειλή, Επίθεση με Πρόκληση Πραγματικής Σωματικής Βλάβης και Παρενοχλητική Παρακολούθηση.

Η καταγγελία έγινε στις 07.01.2025, στο ΤΑΕ Λευκωσίας, από 48χρονη γυναίκα.

Η διαδικασία διερεύνησης της υπόθεσης ξεκίνησε αμέσως με την καταγγελία της παραπονούμενης και η Αστυνομία προχώρησε σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες με απόλυτη διαφάνεια.

Η Αστυνομία είναι υπεύθυνη για τη διαφύλαξη της ασφάλειας των πολιτών και τέτοιες ενέργειες δεν συνάδουν με τις αξίες, αρχές και πρότυπα που υιοθετούμε και επιδιώκουμε να εφαρμόζουμε στον Οργανισμό μας.

Η καταγγελία διερευνάται από το Τ.Α.Ε. Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE