Πέρασαν χειροπέδες σε αστυνομικό μετά από καταγγελία 48χρονης - Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει

Πέρασαν χειροπέδες σε αστυνομικό μετά από καταγγελία 48χρονης - Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει

Στις 08.01.2025 το Τ.Α.Ε. Λευκωσίας προχώρησε στη σύλληψη Αστυνομικού, για αδικήματα που αφορούν, Παρέμβαση σε Δικαστική Διαδικασία, Απειλή, Επίθεση με Πρόκληση Πραγματικής Σωματικής Βλάβης και Παρενοχλητική Παρακολούθηση.

Η καταγγελία έγινε στις 07.01.2025, στο ΤΑΕ Λευκωσίας, από 48χρονη γυναίκα.

Η διαδικασία διερεύνησης της υπόθεσης ξεκίνησε αμέσως με την καταγγελία της παραπονούμενης και η Αστυνομία προχώρησε σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες με απόλυτη διαφάνεια.

Η Αστυνομία είναι υπεύθυνη για τη διαφύλαξη της ασφάλειας των πολιτών και τέτοιες ενέργειες δεν συνάδουν με τις αξίες, αρχές και πρότυπα που υιοθετούμε και επιδιώκουμε να εφαρμόζουμε στον Οργανισμό μας.

Η καταγγελία διερευνάται από το Τ.Α.Ε. Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE