Aπαντά στις κατηγορίες ο 50χρονος που φέρεται να σκότωσε τον κουνιάδο του στην Πέγεια - Στις 31 Ιανουαρίου ξανά στο Δικαστήριο

Aπαντά στις κατηγορίες ο 50χρονος που φέρεται να σκότωσε τον κουνιάδο του στην Πέγεια - Στις 31 Ιανουαρίου ξανά στο Δικαστήριο

Στις 31 Ιανουαρίου αναμένεται να απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου ο 50χρονος ύποπτος, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε στις 3 Ιουλίου στην Πέγεια με θύμα τον 43χρονο κουνιάδο.

Ο 50χρονος, ο οποίος τελεί υπό κράτηση όλο αυτό το διάστημα, δεν απάντησε στην σημερινή δικάσιμο στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, αφού ο δικηγόρος του, Νεόφυτος Χρίστου, ζήτησε χρόνο προκειμένου να λάβει περαιτέρω επιπλέον μαρτυρικό υλικό, αλλά και να δοθούν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης στην υπεράσπιση.

Ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής, Δικηγόρος της Δημοκρατίας Α' Ανδρέας Χατζηκύρου, δεν έφερε ένσταση στο αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης. Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 31 Ιανουαρίου, 2025 στις 09:30, προκειμένου ο 50χρονος να απαντήσει στο κατηγορητήριο με κύρια κατηγορία αυτή της ανθρωποκτονίας. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό ξεκίνησε με λογομαχία μεταξύ του 50χρονου και του θύματος. Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι το θύμα μαζί με τον ύποπτο και άλλα συγγενικά τους πρόσωπα βρίσκονταν για οικογενειακό τραπέζι σε συγκεκριμένο χώρο.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται κατά τη διάρκεια του δείπνου το θύμα και ο ύποπτος λογομάχησαν, ήρθαν σε αντιπαράθεση και παρενέβησαν άλλα παρευρισκόμενα πρόσωπα.

Ο ύποπτος φέρεται να αποχώρησε από το συγκεκριμένο σημείο αλλά να επέστρεψε σύντομα έχοντας στην κατοχή του πυροβόλο όπλο με το οποίο φέρεται να τραυμάτισε το θύμα θανάσιμα και στη συνέχεια να εγκατέλειψε τον χώρο. Ο ύποπτος συνελήφθη τις πρωινές ώρες της 4ης Ιουλίου, ανακρίθηκε και σύμφωνα με την Αστυνομία φέρεται να παραδέχτηκε τη διάπραξη του αδικήματος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Με το βλέμμα στις προεδρικές εκλογές οι καταστατικές αλλαγές στον ΔΗΣΥ- Από τη βάση ο υποψήφιος για την προεδρία - Οι ασφαλιστικές δικλίδες

Με το βλέμμα στις προεδρικές εκλογές οι καταστατικές αλλαγές στον ΔΗΣΥ- Από τη βάση ο υποψήφιος για την προεδρία - Οι ασφαλιστικές δικλίδες

Πολύωρη ήταν η συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, με κύριο θέμα την ετοιμασία του τελικού κειμένου με τις προτάσεις που θα πάνε στο Καταστατικό Συνέδριο, το Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου.