Μηχανική βλάβη σε μπετονιέρα «μπλόκαρε» τον αυτοκινητόδρομο - Έχουν κλείσει οι δύο λωρίδες

Μηχανική βλάβη σε μπετονιέρα «μπλόκαρε» τον αυτοκινητόδρομο -  Έχουν κλείσει οι δύο λωρίδες

Λόγω μηχανικής βλάβης σε μπετονιέρα, έχουν κλείσει οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου, από το ύψος του ΓΣΠ με κατεύθυνση τα φώτα του Καλησπέρα.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, υπομονετικοί & να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Νεότερη ενημέρωση

Κανονικά συνεχίζει γύρω στις 12.30 το μεσημέρι, η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο στην είσοδο Λευκωσίας, όπου νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης, είχαν κλείσει οι δύο λωρίδες του δρόμου, σε τμήμα στο ύψος του σταδίου ΓΣΠ, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, λόγω ακινητοποίησης μπετονιέρας στον δρόμο.

Η μπετονιέρα έχει πλέον μετακινηθεί από το σημείο, με την κυκλοφορία να συνεχίζει κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.