Μηχανική βλάβη σε μπετονιέρα «μπλόκαρε» τον αυτοκινητόδρομο - Έχουν κλείσει οι δύο λωρίδες

Μηχανική βλάβη σε μπετονιέρα «μπλόκαρε» τον αυτοκινητόδρομο -  Έχουν κλείσει οι δύο λωρίδες

Λόγω μηχανικής βλάβης σε μπετονιέρα, έχουν κλείσει οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου, από το ύψος του ΓΣΠ με κατεύθυνση τα φώτα του Καλησπέρα.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, υπομονετικοί & να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Νεότερη ενημέρωση

Κανονικά συνεχίζει γύρω στις 12.30 το μεσημέρι, η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο στην είσοδο Λευκωσίας, όπου νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης, είχαν κλείσει οι δύο λωρίδες του δρόμου, σε τμήμα στο ύψος του σταδίου ΓΣΠ, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, λόγω ακινητοποίησης μπετονιέρας στον δρόμο.

Η μπετονιέρα έχει πλέον μετακινηθεί από το σημείο, με την κυκλοφορία να συνεχίζει κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE