Λεμεσός: Τους έκαναν τσακωτούς με χόρτο και κάμποσες χιλιάδες ευρώ

Λεμεσός: Τους έκαναν τσακωτούς με χόρτο και κάμποσες χιλιάδες ευρώ

Μέλη της ΥΚΑΝ συνέλαβαν δυο άτομα για παράνομη κατοχή κάνναβης ενώ εντόπισαν και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η Αστυνομία σε ανακοίνωση της, μέλη της ΥΚΑΝ, διενήργησαν χθες το απόγευμα έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος, σε οικία στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν σε δωμάτιο της εν λόγω οικίας ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 170 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των €4,055, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Για την εν λόγω υπόθεση συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, οι δύο ένοικοι της οικίας, ηλικίας 28 και 30 χρόνων.

Η ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE