Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς τη νύχτα σε περιοχή της Αττικής – Ενα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σκάγια στον λαιμό

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς τη νύχτα σε περιοχή της Αττικής – Ενα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σκάγια στον λαιμό

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε τη νύχτα της Τρίτης στην Αγία Βαρβάρα, και είχε ως αποτέλεσμα ένα άτομο να μεταφερθεί τραυματισμένο στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη χθες Τρίτη το βράδυ γύρω στις 22:30 επί της οδού Σωκράτους 4, στην Αγία Βαρβάρα.

Ατομο πυροβολημένο με κυνηγετική καραμπίνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η Αμεση Δράση ενημερώθηκε για πυροβολισμούς στην προαναφερθείσα περιοχή και αμέσως έδωσε εντολή σε αστυνομικούς να μεταβούν στο σημείο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν ίχνη αίματος και ένα σπασμένο κινητό τηλέφωνο. Υστερα από έρευνα διαπιστώθηκε ότι ένα τραυματισμένο άτομο είχε μεταβεί με ίδια μέσα στο νοσοκομείο Αττικόν.

Πρόκειται για 37χρονο Ρομά, ο οποίος έφερε τραύματα από σκάγια κυνηγετικού όπλου στον θώρακα και τον λαιμό.

Εκτός κινδύνου
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το θύμα συναντήθηκε με άλλους Ρομά με τους οποίους είχε οικονομικές διαφορές. Η συνάντηση προφανώς δεν πήγε καλά και ακολούθησαν οι πυροβολισμοί.

Στο σημείο που τραυματίστηκε ο 37χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, βρέθηκαν δυο κάλυκες από κυνηγετικό όπλο.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE