Δολοφονία Δημοσθένους: Αποκαλυπτικές κινήσεις των δραστών μέρες πριν το έγκλημα
Σοκαριστικές αποκαλύψεις φέρνουν στο φως οι έρευνες για τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους στη Λεμεσό.

Ο κ. Χαριλάου εξήγησε ότι τα περιστατικά γρίπης εκδηλώθηκαν φέτος νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν, με τα περιστατικά που προσέρχονται στα Τμήματα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ) των δημόσιων νοσοκομείων να έχουν αυξηθεί σημαντικά κατά τις τελευταίες εβδομάδες, από τις 15 Δεκεμβρίου περίπου.
Σημείωσε, ενδεικτικά, ότι μόνο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, προσέρχονται καθημερινά πέραν των 200 περιστατικών. Ανέφερε, ακόμα, ότι ενδεικτική της αύξησης των περιστατικών είναι και η πληρότητα σε κλίνες, η οποία ξεπερνά το 90%, λόγω των αυξημένων περιστατικών γρίπης, COVID, καθώς και άλλων ιώσεων και παθήσεων.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Χαριλάου, μεταξύ των τεσσάρων ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με βαριάς μορφής γρίπη, βρίσκεται και άτομο 43 ετών.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




