Υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές ο 39χρονος δραπέτης - Είχε αυτοτραυματιστεί πριν τη νοσηλεία του

Υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές ο 39χρονος δραπέτης - Είχε αυτοτραυματιστεί πριν τη νοσηλεία του

Υπόδικος των Κεντρικών Φυλακών είναι ο νέος δραπέτης που κατάφερε να ξεφύγει από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 39χρονο από τη Ρουμανία που κρατείτο για διαρρήξεις και κλοπές και μεταφέρθηκε χθες (6/1) για νοσηλεία στο Νοσοκομείο, αφού φαίνεται να είχε αυτοτραυματιστεί.

Σήμερα (7/1) και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται κατάφερε να διαφύγει, ενώ δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη δεύτερη απόδραση σε διάστημα μερικών ημερών, αφού προηγήθηκε η απόδραση του 49χρονου Σουηδού από ιδιωτική κλινική στη Λάρνακα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό

Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό

Στις 17 και 18 Μαρτίου θα συγκληθεί η Πενταμερής συνάντηση υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, σύμφωνα με ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE