Αίσιο τέλος: Βρέθηκε σώος ο νεαρός σκιέρ που αγνοούνταν στο Σέλι

Αίσιο τέλος: Βρέθηκε σώος ο νεαρός σκιέρ που αγνοούνταν στο Σέλι

Αίσιο τέλος είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 23χρονου σκιέρ ο οποίος αγνοούνταν από το μεσημέρι της Δευτέρας (6/1) στο Σέλι Ημαθίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός εντοπίστηκε σε καταφύγιο στο Βέρμιο στο οποίο δεν είχαν ψάξει οι Αρχές. Στο σημείο σπεύδουν άνδρες της Πυροσβεστικής.

Υπενθυμίζεται ότι η επιχείρηση για τον εντοπισμό του ξεκίνησε λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρας, όταν και ενημερώθηκε η Πυροσβεστική για την εξαφάνιση του σκιέρ.

Ο νεαρός από το Κιλκίς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έκανε σκι σε διάφορες πίστες του χιονοδρομικού μόνος του, όταν χάθηκαν τα ίχνη του. Λίγες ώρες αργότερα, και αφού ο 23χρονος δεν επέστρεψε, οι φίλοι του ενημέρωσαν τις Αρχές ότι δεν μπορεί να τον εντοπίσουν για ώρες.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Παναπεργία για την ΑΤΑ: «Διεκδικούμε αποκατάσταση και επέκταση για όλους τους εργαζομένους - Είμαστε έτοιμοι»

Βίντεο - Παναπεργία για την ΑΤΑ: «Διεκδικούμε αποκατάσταση και επέκταση για όλους τους εργαζομένους - Είμαστε έτοιμοι»

Ξεκίνησαν οι επαρχιακές συγκεντρώσεις στο πλαίσιο της παναπεργίας που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ). Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν εργαζόμενοι από διάφορους κλάδους, διεκδικώντας την πλήρη αποκατάσταση του θεσμού.