Λιμάνι Λάρνακας: Σήμερα κρίνεται το μέλλον του σε σύσκεψη υπό τον ΠτΔ

Λιμάνι Λάρνακας: Σήμερα κρίνεται το μέλλον του σε σύσκεψη υπό τον ΠτΔ

Το μέλλον του λιμανιού της πόλης της Λάρνακας θα βρίσκεται στο επίκεντρο σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη, την οποία συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στη σύσκεψη, που θα αρχίσει στις 10 το πρωί, υπό την προεδρία του Προέδρου Χριστοδουλίδη, θα συμμετέχουν ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας, ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ Σταύρος Σταύρου και ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Αλέξης Βαφεάδης.

Κληθείς να αναφερθεί στη σημερινή συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο για το λιμάνι της Λάρνακας, στο περιθώριο του εορτασμού των Θεοφανίων στην Αγία Νάπα, ο κ. Βαφεάδης είπε ότι είναι μια συνάντηση που διοργάνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από τη Λάρνακα με τη συζήτηση να αφορά το μέλλον του λιμανιού της πόλης.

Ανέφερε ότι «αυτό που μας απασχολεί και είναι προτεραιότητά μας είναι ποιο είναι το καλό για τη Λάρνακα και για την Κύπρο γενικά».

«Αυτή είναι η προτεραιότητα μας και με αυτή παίρνουμε οποιεσδήποτε αποφάσεις», σημείωσε και πρόσθεσε πως «δεν έχουμε κάποιες προκαταλήψεις όσον αφορά αυτό το θέμα και είμαστε ανοικτοί σε οποιανδήποτε συζήτηση νοουμένου ότι εξυπηρετεί το καλό της Λάρνακας και το καλό της Κύπρου».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE