Έμπλεξε 20χρονος: «Ξάφρισε» σχολικές καντίνες αλλά έκλεψε και μοτοσικλέτα - Του πέρασαν χειροπέδες

Έμπλεξε 20χρονος: «Ξάφρισε» σχολικές καντίνες αλλά έκλεψε και μοτοσικλέτα - Του πέρασαν χειροπέδες

Η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη ενός προσώπου στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων που αφορούν τα αδικήματα της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διαρρήξεων και κλοπών, κλοπής μοτοσικλέτας, πρόκλησης κακόβουλων ζημιών και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Πρόκειται για 20χρονο, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Της σύλληψής του, προηγήθηκε έρευνα χθες το απόγευμα στην οικία του, κατά την οποία εντοπίστηκαν διάφορα προϊόντα, τα οποία ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε, ότι προέρχονται από τρεις διαρρήξεις, που διαπράχθηκαν την περίοδο 7/11/2024 και 27/12/2024.

Επίσης, ο 20χρονος υπέδειξε στον υπόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διαμένει, μια μοτοσικλέτα, η οποία είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαία στις 27/12/2024.

Συνολικά, ο 20χρονος παραδέχθηκε τη διάπραξη τριών υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, οι δύο εκ των οποίων αφορούσαν σχολικές καντίνες.

Σήμερα, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

ΠτΔ για το τετ α τετ με Έρχιουρμαν: «Προσβλέπω σε ουσιαστική συζήτηση και συνάντηση» – Αρχές Σεπτεμβρίου στην Κύπρο η Ολγκίν

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης η συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE