Στο Αμμάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για την 5η συνάντηση Κύπρου - Ελλάδας - Ιορδανίας
Στην 5η τριμερή συνάντηση κορυφής Κύπρου - Ελλάδας - Ιορδανίας στο Αμάν, συμμετέχει σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον της εκπομπής «ΦΜ Live» ήταν ο σουσιούκκος (εδώ οι παρουσιαστές πιάστηκαν αδιάβαστοι καθώς νόμιζαν ότι ήταν λουκάνικό) το οποίο πρόσφερε στην κουμέρα του Μαρία Φιακκά ο ηθοποιός Πανίκος Πιλάλης.
Όπως θα δείτε και στο βίντεο ο «Αντρίκκος» ανοίγει το ψυγείο για να προσφέρει στην κουμέρα του κάτι για να φάει, ρωτώντας την αν θέλει να της τον κόψει (τον σιουσουκκο πάντα)
Πάντως ο Φώτης δήλωσε ότι θέλει να δει και άλλα επεισόδια από τη σειρά τονίζοντας ότι είναι μια από τις αγαπημένες του. Έτσι στα επόμενα επεισόδια το τρολ στη σειρά του Sigma αναμένεται να συνεχιστεί! Περιμένουμε με αγωνία το επόμενο χτύπημα!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




