Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία
Σοκαρισμένη είναι η κυπριακή κοινωνία από τον θάνατο του 22χρονου Ντάνιελ, μετά από πτώση ξύλινου πασσάλου της ΑΗΚ το Σάββατο (19/4).
Την σιωπή της έσπασε φίλη και πρώην συγκάτοικος της άτυχης γυναίκας και μιλώντας στο STAR αποκάλυψε τα όσα φρικτά βίωνε στα χέρια του συντρόφου της η Ευγενία. «Μια μέρα με πήρε τηλέφωνο, δεν ήταν καλά και μου λέει ότι την έδερνε. Μάλωσαν κι αυτός την βάρεσε μου λέει “μού έσπασε τα δόντια”» αναφέρει αρχικά η πρώην συγκάτοικος και φίλη της 40χρονης.
Ακόμη, θυμάται τις τελευταίες της συνομιλίες με την Ευγενία και συγκλονίζει με τα όσα λέει.
«Η Ευγενία μου είπε ότι την απείλησε πως αν αυτή θέλει να τον παρατήσει θα την θάψει στην αυλή και κανένας δεν θα την βρει. Και εγώ της είπα άμα είναι να έρθω να σε πάρω. "Όχι, όχι, μετά μου ζήτησε συγγνώμη"», λέει χαρακτηριστικά.
Κάθε φορά που η άτυχη Ευγενία έκανε προσπάθεια να ξεφύγει από τη φυλακή της, ο κατηγορούμενος σύντροφός της φέρεται να μην της άφηνε καμία διέξοδο.
«Μέσα Οκτωβρίου μίλησα με την αδελφή μου και μου είπε ότι κρατείται παρά τη θέλησή της από τον σύντροφό της και την οικογένειά του. Μου είπε ότι της πήραν τα έγγραφα, τα χρήματα και το τηλέφωνό της, επειδή προσπάθησε να το σκάσει και να φύγει», ανέφερε μιλώντας στο Star η αδερφή της Ευγενίας.
Ο τηλεοπτικό σταθμός του Star αποκάλυψε και τα τελευταία μηνύματα που έστελνε η Ευγενία σε καλή της φίλη όπου αποτυπώνεται ξεκάθαρα η αγωνία της.
«Εγώ είμαι. Δεν έχω κάρτα επειδή αυτός δεν με αφήνει να μιλάω με κανέναν. Έκανα κρυφά facebook».
Η νύχτα της 23ης Οκτωβρίου έμελλε να είναι μοιραία για την Ευγενία καθώς μετά τον εφιάλτη που βίωνε με τον σύντροφό της κατέληξε στην εντατική μετά από άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε.
Ο 42χρονος υποστήριζε σε όλους ότι όπως περπατούσαν με την Ευγενία στον δρόμο, εκείνη γλίστρησε και έπεσε μέσα σε τρύπα.
Από την ιατροδικαστική που διενεργήθηκε προέκυψε ότι έφερε βαριά επικίνδυνη βλάβη δια θλώντος οργάνου, συμβατή με ξυλοδαρμό και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν οι κακώσεις αυτές να είναι από πτώση και μάλιστα 2 μέτρων.
«Έκανε πέντε χειρουργεία, είχε μείνει παράλυτη είχε σπασμένο διάφραγμα, δεν υπήρχαν ελπίδες. Ήταν μία ζωντανή ψυχή σε ένα νεκρό σώμα» λέει η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αικατερίνη Βλασακίδου.
Ο 42χρονος σύντροφος της, έχει προφυλακιστεί με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ωστόσο αναμένεται να αναβαθμιστεί η κατηγορία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση μετά από τον θάνατο της Ευγενίας.
ΠΗΓΗ: Newsbomb.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις