Λονδίνο: Εκκενώθηκε ο σιδηροδρομικός σταθμός του αεροδρομίου Gatwick έπειτα από φωτιά σε αμαξοστοιχία

Λονδίνο: Εκκενώθηκε ο σιδηροδρομικός σταθμός του αεροδρομίου Gatwick έπειτα από φωτιά σε αμαξοστοιχία

Ο σιδηροδρομικός σταθμός του αεροδρομίου Gatwick του Λονδίνου εκκενώθηκε έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αμαξοστοιχία.

Σε φωτογραφίες και βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, φαίνεται καπνός να βγαίνει κάτω από βαγόνι. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αντιμετωπίζουν το περιστατικό.

«Προσοχή αν κατευθύνεστε προς το αεροδρόμιο Gatwick - το τρένο στο οποίο επέβαινα από το Μπράιτον προς το Λονδίνο Victoria μόλις έπιασε φωτιά καθώς έφτανε. Έτσι, ο σταθμός είναι προς το παρόν κλειστός. Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι όλοι είναι καλά και το προσωπικό ενήργησε γρήγορα για να τους βγάλει όλους έξω» ανέφερε η αυτόπτης μάρτυρας Clare McDonnell.

Η σιδηροδρομική υπηρεσία National Rail ανακοίνωσε ότι «κανένα τρένο δεν μπορεί να προσεγγίσει το αεροδρόμιο Gatwick μέχρι νεωτέρας. Παρακαλείστε να διαθέσετε τουλάχιστον 30 λεπτά επιπλέον, καθώς ενδέχεται να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικούς παρόχους για να ολοκληρώσετε το ταξίδι σας».
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Πηγαίνει στη συνάντηση με Έρχιουρμαν με ξεκάθαρη πολιτική βούληση - «Ευελπιστώ να υπάρξει ανταπόκριση»

ΠτΔ: Πηγαίνει στη συνάντηση με Έρχιουρμαν με ξεκάθαρη πολιτική βούληση - «Ευελπιστώ να υπάρξει ανταπόκριση»

Πηγαίνει στη συνάντησή του με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων με ξεκάθαρη πολιτική βούληση και ετοιμότητα, αν υπάρξει ανταπόκριση, να υπάρξουν και θετικά αποτελέσματα, δήλωσε τη Δευτέρα ο Προέδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE