Στην Αθήνα για την κηδεία του Κώστα Σημίτη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Στην Αθήνα για την κηδεία του Κώστα Σημίτη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Στην κηδεία του πρώην Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κώστα Σημίτη, θα παραστεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά την τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού και καθαγιασμού των υδάτων στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

Ο κ. Λετυμπιώτης ανέφερε πως «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στην κηδεία του μακαριστού Κώστα Σημίτη, ενός Έλληνα Πρωθυπουργού, τον οποίον η Ιστορία κατατάσσει ως τον ηγέτη της Ελληνικής Δημοκρατίας που συνέβαλε καταλυτικά μαζί με τον αείμνηστο Γλαύκο Κληρίδη, στην ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ, τη μεγαλύτερη, χωρίς καμιά αμφιβολία, διπλωματική επιτυχία της χώρας μας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εκπροσωπήσει την Κυπριακή Δημοκρατία στην κηδεία που θα τελεστεί την επόμενη Πέμπτη».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE