Μαχαίρωσαν 20χρονο στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς

Μαχαίρωσαν 20χρονο στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς, όπου δύο αδέρφια φέρεται να μαχαίρωσαν έναν 20χρονο από τον Ορχομενό.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι τρεις νεαροί διασκέδαζαν σε κοντινό κατάστημα εστίασης, από όπου αποχώρησαν, ενώ για άγνωστο λόγο καυγάδισαν. Τότε ο ένας εκ των αδερφών έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε στο μηρό τον 20χρονο.

Ο τελευταίος κατάφερε να καλέσει βοήθεια και τελικά να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι δύο δράστες αναζητούνται από την Αστυνομία προκειμένου να συλληφθούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE