Πυρκαγιά τα ξημερώματα σε οικία – Από που άρχισε – Φωτιά και σε όχημα

Πυρκαγιά τα ξημερώματα σε οικία – Από που άρχισε – Φωτιά και σε όχημα

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 32 περιστατικά, 19 πυρκαγιές και 13 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Στις 02:57 ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με ένα στελεχωμένο πυροσβεστικό όχημα σε πυρκαγιά σε ιδιωτικό όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη στην Ερήμη, Λεμεσός.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Στις 04:30 ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα σε πυρκαγιά σε τοιχοποιία κατασκευασμένη από γυψοσανίδα που εφάπτονταν με καμινάδα τζακιού σε ισόγεια κατοικία στη κοινότητα Λόφου της επαρχίας Λεμεσού.

Από μέρους της Πυροσβεστικής έγινε αποδόμηση και κατάσβεση με χρήση εγκαταστάσεων σωλήνων νερού και αναπνευστικών συσκευών από τα μέλη μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE