Πυρκαγιά τα ξημερώματα σε οικία – Από που άρχισε – Φωτιά και σε όχημα

Πυρκαγιά τα ξημερώματα σε οικία – Από που άρχισε – Φωτιά και σε όχημα

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 32 περιστατικά, 19 πυρκαγιές και 13 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Στις 02:57 ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με ένα στελεχωμένο πυροσβεστικό όχημα σε πυρκαγιά σε ιδιωτικό όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη στην Ερήμη, Λεμεσός.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Στις 04:30 ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα σε πυρκαγιά σε τοιχοποιία κατασκευασμένη από γυψοσανίδα που εφάπτονταν με καμινάδα τζακιού σε ισόγεια κατοικία στη κοινότητα Λόφου της επαρχίας Λεμεσού.

Από μέρους της Πυροσβεστικής έγινε αποδόμηση και κατάσβεση με χρήση εγκαταστάσεων σωλήνων νερού και αναπνευστικών συσκευών από τα μέλη μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κ. Λετυπιώτης: «Δεν προσδενόμαστε σε κανένα άρμα» – Συμμετέχουμε στη Σύνοδο του Συμβουλίου Ειρήνης ως παρατηρητής και όχι στο Συμβούλιο ως μέλη

Κ. Λετυπιώτης: «Δεν προσδενόμαστε σε κανένα άρμα» – Συμμετέχουμε στη Σύνοδο του Συμβουλίου Ειρήνης ως παρατηρητής και όχι στο Συμβούλιο ως μέλη

Στις αντιδράσεις του ΑΚΕΛ για συμμετοχή της Κύπρου ως παρατηρητή στην επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ειρήνης του Ντόναλντ Τραμπ, απάντησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE