Τραγωδία στη Κίνα: Οκτώ νεκροί και 15 τραυματίες από πυρκαγιά σε αγορά

Τραγωδία στη Κίνα: Οκτώ νεκροί και 15 τραυματίες από πυρκαγιά σε αγορά

Οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 15 τραυματίστηκαν σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε αγορά οπωρολαχανικών και άλλων προϊόντων στην επαρχία Χεμπέι, στη βόρεια Κίνα, όπως μετέδωσε σήμερα το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV.

Οι αρχές ερευνούν τα αίτια της πυρκαγιάς στην πόλη Τζανγκτζιακόου, που ξέσπασε γύρω στις 8.40 το πρωί (τοπική ώρα) και κατασβέστηκε περίπου μία ώρα αργότερα, σύμφωνα με το ίδιο τηλεοπτικό δίκτυο.

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν από άλλα μέσα ενημέρωσης στον κινεζικό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Weibo, φαίνονται σύννεφα μαύρου καπνού να υψώνονται στον ουρανό και τεράστιες φλόγες να ξεπηδούν από την αγορά που βρίσκεται στη συνοικία Τσιαοσί.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE