Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη
Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.
Ένα post στο X του γνωστού leakster, Ice Universe, αποκαλύπτει μία σημαντική αναβάθμιση που θα φέρει το νέο update στη σειρά Galaxy S24. Συγκεκριμένα, η ταχύτητα λειτουργίας του δακτυλικού αποτυπώματος αυξάνεται σημαντικά και όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, κάνει το ξεκλείδωμα της συσκευής σχεδόν στιγμιαίο.
Να σημειώσουμε πως τα Galaxy S24 χρησιμοποιούν υπερηχητικούς αισθητήρες για τα δακτυλικά αποτυπώματα για μεγαλύτερη ασφάλεια και χρήση ακόμα και με βρεγμένα δάκτυλα, ενώ είναι ταχύτεροι από τους οπτικούς. Η Samsung έχει βέβαια το καλύτερο hardware για γρήγορο ξεκλείδωμα με αυτούς τους αισθητήρες, αλλά το software είναι τελικά αυτό που επηρεάζει την ταχύτητα. Με τη νέα αναβάθμιση, ίσως να μιλάμε για τον πιο γρήγορο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων σε smartphone.
ΠΗΓΗ: Unboxholics.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις