Video: Υπόθεση 5 Ε/κ στα κατεχόμενα: Στο νοσοκομείο αντί στο κρατητήριο για ιατρικούς λόγους τρεις - Μελετά όλα τα ενδεχόμενα η ΚΔ
Σήμερα (14/8) βρέθηκαν ενώπιον «στρατιωτικού δικαστηρίου» στα κατεχόμενα οι πέντε Ε/κ που κρατούνται παράνομα.
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει Σάββατο, 4 Ιανουαρίου η ώρα 11.00 π.μ. από την εκκλησία Τιμίου Σταυρού στα Πάνω Πολεμίδια και η ταφή στο νέο κοιμητήριο Πάνω Πολεμιδιών. Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την εκκλησία και το Σπίτι του Μάριου.
Ο Αντιδήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Διαμερίσματος Πάνω Πολεμιδιών, με ανακοίνωση τους, εκφράζουν στην οικογένεια του τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια. Αιωνία του η μνήμη και ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις