Θλίψη στην ΕΔΕΚ - Έφυγε από την ζωή η μητέρα μέλους του κόμματος

Θλίψη στην ΕΔΕΚ - Έφυγε από την ζωή η μητέρα μέλους του κόμματος

Θλίψη στην ΕΔΕΚ σκόρπισε ο θάνατος της Ελευθερίας Γεωργίου, μητέρας του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Γιώργου Γεωργίου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση η ΕΔΕΚ, «με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια της μητέρας του Εκπροσώπου Τύπου του Κόμματός μας συναγωνιστή Γιώργου Γεωργίου. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας προς τον ίδιο και την οικογένειά του».

«Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο για να αντιμετωπίσουν την απώλεια, καθώς και να βρουν παρηγοριά στις όμορφες αναμνήσεις που άφησε πίσω της. Οι σκέψεις μας είναι μαζί τους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE