Κυπριανού: Το ΑΚΕΛ επιμένει στις βασικές αρχές λύσης του Κυπριακού

Κυπριανού: Το ΑΚΕΛ επιμένει στις βασικές αρχές λύσης του Κυπριακού

Το ΑΚΕΛ θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου η εν εξελίξει προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού να αποδώσει, δήλωσε ο ΓΓ του κόμματος Αντρος Κυπριανού, προσθέτοντας ότι το ΑΚΕΛ θα επιμένει μέχρι τέλους στις βασικές αρχές λύσης του Κυπριακού.

Ο κ. Κυπριανού είχε το απόγευμα συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Κοτζιά στη Λευκωσία.

Σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση, είπε ότι η συζήτηση με τον κ. Κοτζιά ήταν πολύ ουσιαστική, και επαναβεβαιώθηκε “η ταύτιση των θέσεών μας σε ό,τι αφορά την ουσία της λύσης του Κυπριακού, και τα ζητήματα που είναι σημαντικά για μας και στα οποία θα επιμείνουμε μέχρι τέλους, στις βασικές αρχές λύσης του Κυπριακού”.

Χαιρόμαστε, πρόσθεσε, γιατί αποτελούν τις ίδιες αρχές πάνω στις οποίες η ελληνική κυβέρνηση βασίζει τις θέσεις της αναφορικά με τη λύση του Κυπριακού.

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ ζήτησε επίσης από τον Ελληνα ΥΠΕΞ ενημέρωση για τις επαφές που είχε και αφορούσαν το Κυπριακό.

"Ως ΑΚΕΛ θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια, αυτή η προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη να αποδώσει, επιμένοντας όμως στις βασικές αρχές λύσης του Κυπριακού",  κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE