Το TOY Confectionery by Punin Group δίπλα στα παιδιά

Το TOY Confectionery by Punin Group δίπλα στα παιδιά

Το TOY Confectionery, μέλος του Punin Group, πιστό στην αρχή της αλληλεγγύης προς τους ευάλωτους συνανθρώπους μας, προσέφερε στο πλαίσιο χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που διοργάνωσε το κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού στη Λεμεσό, πακέτα γλυκών στα παιδιά.

Η παράδοση των γλυκών στα παιδιά και τις οικογένειες τους, έγινε την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου. Η συμβολική αυτή προσφορά, αποτελεί τη συνέχεια της διαχρονικής έμπρακτης ανταπόδοσης του Punin Group προς την κυπριακή κοινωνία και ιδιαίτερα στους ανθρώπους που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Ο κ. Ντμίτρυ Πούνιν, ιδρυτής του Punin Group, δήλωσε:

«Η μαγεία των Χριστουγέννων βρίσκεται στο να προσφέρουμε χαμόγελα. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να συμβάλουμε, έστω και με έναν συμβολικό τρόπο, στην ενίσχυση της χαράς των παιδιών που το έχουν περισσότερο ανάγκη.»

Το TOY Confectionery της Punin Group εύχεται καλή χρονιά με αγάπη και υγεία για όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE