Νεαρός «πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο - Οδηγούσε με 218 χιλιόμετρα

Νεαρός «πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο - Οδηγούσε με 218 χιλιόμετρα

Με ταχύτητα 218 χιλιομέτρων, αντί μέχρι 100 που είναι το ανώτατο όριο ταχύτητας, στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας-Λάρνακας, στο ύψος της Αραδίππου, εντοπίστηκε να οδηγεί το αυτοκίνητο του, άντρας ηλικίας 32 ετών, γύρω στις 11.40 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο 32χρονος ανακόπηκε για έλεγχο και συνελήφθη από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων – ΟΠΟΔ, του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου.

Οδηγήθηκε με το όχημα του στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου, όπου με το πέρας των αστυνομικών εξετάσεων, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, για να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου, αύριο Παρασκευή, για εκδίκαση της υπόθεσης.

Η οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, έχει ως αποτέλεσμα ο οδηγός να έχει μειωμένη ικανότητα ελέγχου και οδήγησης του οχήματός του, καθώς και μειωμένη αντίληψη του οδικού δικτύου, ενώ αυξάνει τη σφοδρότητα μιας σύγκρουσης. Αποδεδειγμένα αποτελεί κύριο παράγοντα πρόκλησης σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων.

Η Αστυνομία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αντιμετώπιση της σοβαρής αυτής παράβασης τροχαίας, με καθημερινούς ελέγχους και συντονισμένες επιχειρήσεις, αλλά και με διαρκή ενημέρωση του κοινού. Στόχος είναι πάντοτε η αποτροπή των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, η καλλιέργεια οδικής συνείδησης και η αύξηση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών που καθημερινά διακινούνται στο οδικό δίκτυο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καθοριστικό τετ-α-τετ για το Ουκρανικό στη Φλόριντα: Τι ζητά ο Ζελένσκι από τον Τραμπ και πού υποχωρεί - «Αγκάθι» το εδαφικό

Καθοριστικό τετ-α-τετ για το Ουκρανικό στη Φλόριντα: Τι ζητά ο Ζελένσκι από τον Τραμπ και πού υποχωρεί - «Αγκάθι» το εδαφικό

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υποδέχεται στις 20:00 (ώρα Ελλάδας) στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σε μια προσπάθεια να επιτευχθεί μια ειρηνευτική συμφωνία, που θα έβαζε τέλος σε σχεδόν τέσσερα χρόνια πολέμου, την ώρα που η Μόσχα εντείνει τις επιθέσεις στο Κίεβο, αυξάνοντας την πίεση πριν τις διαπραγματεύσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE