Το CNN ζήτησε ταυτοποίηση λειψάνων του Αγίου Λαζάρου

Το CNN ζήτησε ταυτοποίηση λειψάνων του Αγίου Λαζάρου

Μια ξεχασμένη ιστορία με επίκεντρο τη Λάρνακα και τη Μασσαλία φέρνει στην επικαιρότητα το CNN, συνεργείο του οποίου βρέθηκε στην Κύπρο τις τελευταίες εβδομάδες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πολίτη", το συνεργείο του CNN ζήτησε κάτι πρωτάκουστο για την Ορθοδοξία από τον μητροπολίτη Κιτίου Χρυσόστομο. Συγκεκριμένα, το αμερικανικό δίκτυο ζήτησε να του επιτραπεί να υποβάλει σε ραδιολογική ανάλυση άνθρακα και σε εξετάσεις DNA τα οστά του Αγίου Λαζάρου που βρίσκονται σε λειψανοθήκη στον ομώνυμο ναό στη Λάρνακα.

Και την ίδια ώρα να υποβάλει σε ανάλογες εξετάσεις τα οστά κάποιου άλλου Λαζάρου που βρίσκονται σε οστεοθήκη στη Μασσαλία για να διαφανεί ποιος από τους δύο Λαζάρους είναι ο άγιος Λάζαρος ο Δίκαιος ή Τετραήμερος, ο φίλος του Χριστού από τη Βηθανία ή και εάν ταυτίζονται τα οστά.

Πηγή: politis-news.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE