Θρηνεί η Γιόλου: Έφυγε ο «Δάσκαλος» - Πενθεί και ο ποδοσφαιρικός κόσμος

Θρηνεί η Γιόλου: Έφυγε ο «Δάσκαλος» - Πενθεί και ο ποδοσφαιρικός κόσμος

Μαύρα μαντάτα, λίγο πριν την αλλαγή του νέου χρόνου, καθώς στις 30 Δεκεμβρίου ο γνωστός και αγαπημένος «Δάσκαλος» της Γιόλου Πάφου, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Ανδρέας Οικονομίδης (Δάσκαλος) 85 ετών , βύθισε στο πένθος την Πάφο αλλά και τον αθλητικό κόσμο.

Ο Δάσκαλος Αντρέας Οικονομίδης υπήρξε από τα ιδρυτικά στελέχη του Ευαγόρα Πάφου και ποδοσφαιριστής της ομάδας για αρκετά χρόνια .

Η Εξόδιος Ακολουθία του πολυαγαπημένου Δασκάλου Αντρέα Οικονομίδη θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας στα Πολεμίδια Λεμεσού, το Σάββατο 04 Ιανουαρίου 2025, ώρα 12:00.

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Π. Πολεμιδιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE