Ρωσική επίθεση εναντίον του Κιέβου ανήμερα την Πρωτοχρονιά

Ρωσική επίθεση εναντίον του Κιέβου ανήμερα την Πρωτοχρονιά

Η Ρωσία εξαπέλυσε νωρίς σήμερα το πρωί επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη εναντίον του Κιέβου, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν τουλάχιστον τρεις άνθρωποι και να υποστούν ζημιές κτίρια σε δύο συνοικίες, δήλωσαν δημοτικοί αξιωματούχοι.

Εκρήξεις ακούστηκαν στον πρωινό ουρανό λίγο αφού η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία προειδοποίησε ότι μη επανδρωμένα ενάερια οχήματα πλησιάζουν στην πόλη.

Ο δήμαρχος Βιτάλι Κλίτσκο ανακοίνωσε πως η αντιαεροπορική άμυνα αποκρούει εχθρική επίθεση και ότι δύο όροφοι κτιρίου κατοικιών καταστράφηκαν εν μέρει από πλήγμα.

Συντρίμμια προκάλεσαν επίσης ζημιές σε κτίριο στο οποίο δεν υπήρχαν κατοικίες σε άλλη συνοικία, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Η νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει από τις αρχές Μαρτίου και βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE