Καλωσόρισαν το 2025 Νέα Ζηλανδία και Αυστραλία με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα - Δείτε βίντεο

Καλωσόρισαν το 2025 Νέα Ζηλανδία και Αυστραλία με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα - Δείτε βίντεο

Το Κιριμπάτι ένα νησιωτικό σύμπλεγμα στον κεντρικό Ειρηνικό Ωκεανό έγινε η πρώτη χώρα που υποδέχθηκε στις 12 το μεσημέρι (ώρα Κύπρου) το 2025.


Δεκαπέντε λεπτά αργότερα το 2025 υποδέχθηκαν οι κάτοικοι των νησιών Chatham στη Νέα Ζηλανδία ενώ στη 1 μετά το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) είπαν «καλή χρονιά» στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας αυτής.


Το πρώτο εμβληματικό «ραντεβού» του 2025 ήταν στις 3 μετά το μεσημέρι στην Αυστραλία.


Στο Σίδνεϊ είχαν ξεκινήσει το «ζέσταμα» με εκατοντάδες πυροτεχνήματα μπροστά από τη διάσημη Όπερα από νωρίτερα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE