Τον «τσάκωσαν» με διαρρηκτικά εργαλεία έξω από αποθήκη - Χειροπέδες σε 31χρονο

Τον «τσάκωσαν» με διαρρηκτικά εργαλεία έξω από αποθήκη  - Χειροπέδες σε 31χρονο

Στη σύλληψη 31χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτηρίου και κλοπής, παράνομης κατοχής περιουσίας και διαρρηκτικών εργαλείων και παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για πιθανή διάρρηξη σε αποθήκη στην Αγία Νάπα. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν αμέσως στη σκηνή, όπου εντόπισαν έξω από την αποθήκη, τον 31χρονο, ο οποίος είχε στην κατοχή του δύο τσάντες.

Από έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός των τσαντών διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, ένας κομπρεσόρος ψυγείου και άλλα ηλεκτρολογικά εξαρτήματα. Στην κατοχή του 31χρονου, εντοπίστηκε επίσης μικρή ποσότητα ναρκωτικών. Ως αποτέλεσμα ο 31χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της αποθήκης, η αποθήκη του διαρρήχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 28 και 30 Δεκεμβρίου 2024 και οι δράστες φέρονται να έκλεψαν δύο κομπρεσόρους ψυγείων, τρεις μηχανισμούς κλιματιστικού και άλλα ηλεκτρολογικά εξαρτήματα.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE