Απόδραση 49χρονου: Χειροπέδες σε αστυνομικό και δικηγόρο - Φέρεται να ήταν συνεργοί

Απόδραση 49χρονου: Χειροπέδες σε αστυνομικό και δικηγόρο - Φέρεται να ήταν συνεργοί

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης απόδρασης του 49χρονου στις 22/12/2024 ενώ βρισκόταν υπό φρούρηση σε ιδιωτική κλινική στη Λάρνακα, για την οποία έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα από τον κ. Θεμιστό Αρναούτη, Αρχηγό Αστυνομίας δύο μέλη της Αστυνομίας, έχουν συλληφθεί δύο πρόσωπα, ηλικίας 44 και 54 ετών.

Πρόκειται για 44χρονο μέλος της Αστυνομίας και 54χρονη δικηγόρο, οι οποίοι φαίνονται να συνέδραμαν στην απόδραση του 49χρονου.

Ο 44χρονος και η 54χρονη συνελήφθηκαν τις πρωινές ώρες σήμερα στις οικίες τους στη Λάρνακα, κατόπιν δικαστικών ενταλμάτων για αδικήματα που αφορούν παροχή συνδρομής για τη διαφυγή προσώπου που τελεί υπό νόμιμη κράτηση, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συναλλαγές με αντιπροσώπους οι οποίες δηλώνουν διαφθορά, κατάχρηση εξουσίας κ.α και τέθηκαν υπό κράτηση.

Σήμερα αναμένεται να παρουσιαστούν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE