Πιάστηκε στον δρόμο με πιστόλι και σφαίρες - Χειροπέδες σε 49χρονο

Πιάστηκε στον δρόμο με πιστόλι και σφαίρες - Χειροπέδες σε 49χρονο

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 49 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό ενός πιστολιού και αριθμού σφαιρών, στο αυτοκίνητο του. Το πιστόλι και οι σφαίρες εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης έρευνας, που διεξήχθη χθες το βράδυ, από μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, μέλη του ΤΑΕ και του ΟΠΕ Λεμεσού, προχώρησαν γύρω στις 10.30 το βράδυ της Κυριακής, σε έρευνα στην κατοικία, υποστατικά και οχήματα του 49χρονου, δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας. Σε αυτοκίνητο του 49χρονου, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν ένα πιστόλι. Στη γεμιστήρα του πιστολιού εντοπίστηκαν εφτά πλήρη φυσίγγια.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 49χρονου, για αυτόφωρα αδικήματα. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ζελένσκι πριν τη συνάντηση με Τραμπ: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη»

Ζελένσκι πριν τη συνάντηση με Τραμπ: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη»

Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατηγόρησε ευθέως τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν ότι «δεν θέλει ειρήνη», μετά τη μεγαλύτερη σε διάρκεια αεροπορική επίθεση της χρονιάς στην ουκρανική πρωτεύουσα, την ώρα που το Κίεβο επιχειρεί να ενισχύσει τη διπλωματική του θέση ενόψει πιθανής ειρηνευτικής συμφωνίας.