Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα: Κρίσιμα 38χρονος - Ανατράπηκε το όχημα μετά από σφοδρή σύγκρουση

Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα: Κρίσιμα 38χρονος - Ανατράπηκε το όχημα μετά από σφοδρή σύγκρουση

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει 38χρονος, ο οποίος τα ξημερώματα Κυριακής, ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, με αποτέλεσμα τον κρίσιμο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, γύρω στις 2.15 τα ξημερώματα σήμερα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 42χρονος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού προς Λευκωσία, παρά την έξοδο της Σιάς, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα που οδηγούσε 38χρονος.

Από τη σύγκρουση, το όχημα που οδηγούσε ο 38χρονος, προσέκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμου και ακολούθως ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε.

Ο 38χρονος άνδρας  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς, ως κρίσιμη αλλά σταθερή.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ : Θα θέσει ζήτημα για τους 5 Ε/κ στον ΓΓ του Συμβουλίου της Ευρώπης - Το μήνυμα του στον Λευκό Οίκο

ΠτΔ : Θα θέσει ζήτημα για τους 5 Ε/κ στον ΓΓ του Συμβουλίου της Ευρώπης - Το μήνυμα του στον Λευκό Οίκο

Οι προσπάθειες μας σε σχέση με το θέμα της παράνομης κράτησης πέντε Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα επικεντρώνονται προς την κατεύθυνση της Τουρκίας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.