Καθυστερήσεις και ταλαιπωρία λόγω ομίχλης σε μεγάλα αεροδρόμια στην Βρετανία

Καθυστερήσεις και ταλαιπωρία λόγω ομίχλης σε μεγάλα αεροδρόμια στην Βρετανία

Οι επιβάτες σε ορισμένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια της Βρετανίας, περιλαμβανομένων του Γκάτγουικ και του Μάντσεστερ αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω ομίχλης την Παρασκευή. 

Σύμφωνα με το BBC, ο κύριος πάροχος ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας του Ηνωμένου Βασιλείου, Nats, αναφέρει ότι η ροή των πτήσεων έχει μειωθεί για λόγους ασφαλείας. 

«Λόγω εκτεταμένης ομίχλης, έχουν τεθεί σε ισχύ προσωρινοί περιορισμοί της εναέριας κυκλοφορίας σε αρκετά αεροδρόμια σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο σήμερα», προσθέτει ο Nats. 

Δεκάδες πτήσεις από το Χίθροου καθυστέρησαν ή ακυρώθηκαν επίσης αλλά εκπρόσωπος Τύπου του αεροδρομίου, με την οποία επικοινώνησε το BBC, δεν διευκρίνισε αν οι διακοπές οφείλονταν στον καιρό. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE