Διμερείς και εξελίξεις στην περιοχή συζήτησαν ΥΠΕΞ Κύπρου- Καζακστάν

Διμερείς και εξελίξεις στην περιοχή συζήτησαν ΥΠΕΞ Κύπρου- Καζακστάν

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ομόλογό του από το Καζακστάν, με τον οποίο συζήτησε για τις διμερείς σχέσεις και τις εξελίξεις στην περιοχή.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στην πλατφόρμα Χ, «ο κ. Κόμπος είχε σήμερα μια σε βάθος τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών του Καζακστάν Μουράτ Νουρτλέου».

Η συζήτηση, προσθέτει το Υπουργείο, επικεντρώθηκε στις διμερείς σχέσεις και τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE