Η Azerbaijan Airlines διακόπτει τις πτήσεις σε επτά ρωσικές πόλεις μετά τη συντριβή του Embraer

Η Azerbaijan Airlines διακόπτει τις πτήσεις σε επτά ρωσικές πόλεις μετά τη συντριβή του Embraer

Η Azerbaijan Airlines ανακοίνωσε ότι διακόπτει τις πτήσεις προς επτά ρωσικές πόλεις, μετέδωσαν ρωσικά μέσα ενημέρωσης, μετά την συντριβή αεροσκάφους της στο Καζακστάν κατά την διάρκεια πτήσης προς το Γκρόζνι της Τσετσενίας.

Το ρωσικό πρακτορείο Interfax μετέδωσε ότι η Azerbaijan Airlines θα συνεχίσει τις πτήσεις της προς έξι μεγάλες πόλεις της Ρωσίας, όπως η Μόσχα και η Αγία Πετρούπολη.

Νωρίτερα σήμερα, αεροσκάφος της Azerbaijan Airlines με προορισμό την ρωσική πόλη Μινεράλνιε Βόντι επέστρεψε στο Μπακού όταν πληροφορήθηκε ότι τμήμα του ρωσικού εναερίου χώρου στην νότια Ρωσία έχει κλείσει, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Θυμίζεται πως αεροσκάφος της Azerbaijan Airlines που πραγματοποιούσε την πτήση από το Μπακού προς το Γκρόζνι της Τσετσενίας συνετρίβη στο Καζακστάν την Τετάρτη.

Τέσσερις αζερικές πηγές δήλωσαν στο Reuters χθες ότι το αεροσκάφος επλήγη από την αντιαεροπορική άμυνα της Ρωσίας, ωστόσο η Μόσχα τόνισε ότι δεν πρέπει να εξαχθούν συμπεράσματα πριν από την ολοκλήρωση της έρευνας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».