Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών από το σεισμό στο Πακιστάν

Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών από το σεισμό στο Πακιστάν

Στους 215 ανέρχονται οι νεκροί από τον πολύ ισχυρό σεισμό των 7,5 βαθμών που σημειώθηκε σήμερα στη νότια Ασία, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές του Πακιστάν και του Αφγανιστάν.

Στο Πακιστάν, κυρίως στις βορειοδυτικές επαρχίες της χώρας, τα θύματα έφτασαν τα 152. Στο Αφγανιστάν έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα 63 νεκροί, μεταξύ των οποίων είναι και 12 μαθήτριες που ποδοπατήθηκαν ενώ προσπαθούσαν να βγουν από το σχολείο τους.

Νωρίτερα, οι αφγανικές αρχές είχαν ανακοινώσει τον θάνατο 33 ανθρώπων στις βόρειες και ανατολικές επαρχίες της χώρας, στην περιοχή του επίκεντρου του σεισμού. Όμως αργά το απόγευμα ο κυβερνήτης της επαρχίας Κουνάρ, που συνορεύει με το Πακιστάν, ανέφερε ότι 30 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 70 τραυματίστηκαν στην περιοχή του ενώ ο σεισμός προκάλεσε και σημαντικές υλικές ζημιές.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE