43χρονη στην Αγία Παρασκευή κατήγγειλε τον ιερέα σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία και απειλή

43χρονη στην Αγία Παρασκευή κατήγγειλε τον ιερέα σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία και απειλή

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων στην Αγία Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, 43χρονη γυναίκα κατέθεσε σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής για περιστατικό σε βάρος της από τον 41χρονο ιερέα σύζυγό της στις 24 Δεκεμβρίου το μεσημέρι.

Οι Αρχές της προσέφεραν μεταφορά σε ασφαλή χώρο και συνοδεία προς την οικία της με περιπολικό, αλλά η ίδια το αρνήθηκε. Από την άλλη, δέχθηκε να εγκατασταθεί στο κινητό της το Panic Button.

Σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.