Απίστευτο περιστατικό: Διανομέας έφερε ενισχύσεις και επιτέθηκε σε πελάτες επειδή αρνήθηκαν να παραλάβουν παραγγελία

Απίστευτο περιστατικό: Διανομέας έφερε ενισχύσεις και επιτέθηκε σε πελάτες επειδή αρνήθηκαν να παραλάβουν παραγγελία

Θύτης και όχι θύμα επίθεσης ήταν αυτή την φορά διανομέας φαγητού, όταν πελάτες αρνήθηκαν να παραλάβουν την παραγγελία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση διαδραματίσθηκε το βράδυ της Πέμπτης (26/12) στην Πάφο όταν πελάτες κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι δέχθηκαν επίθεση από διανομείς.

Σύμφωνα με την καταγγελία τους, οι πελάτες παρήγγειλαν φαγητό το οποίο ωστόσο αρνήθηκαν να παραλάβουν αφού όπως υποστηρίζουν λόγω καθυστέρησης στην παράδοση είχε κρυώσει και απαίτησαν αντικατάσταση.

Ωστόσο, αντί να γίνει αντικατάσταση, ο διανομέας είχε καλέσει για ενισχύσεις φίλους ή ενδεχομένως συναδέλφους του, οι οποίοι επιτέθηκαν στους πελάτες.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE